';

Modern vállalkozások programja – Vállalkozz digitálisan!

Közzétéve: 2022-08-15


Modern vállalkozások programja – Vállalkozz digitálisan!

A hazai kkv-k digitalizációja fontos terület, mellyel szükséges foglalkozni. Mit tehetünk, ha vállalkozásunkon fejleszteni kellene, de nem tudjuk hogyan? Ingyenes szakértői segítséget nyújt a hazai kkv-knak a Modern Vállalkozások Programja!

A vállalkozások digitalizációja igen fontos téma napjainkban. Habár a koronavírus miatti lezárások sok hazai mikro-, kis- és középvállalkozást a digitalizáció felé tereltek, még mindig nagy lemaradások vannak. A digitális felkészültség pedig komoly versenyelőnyt jelenthet, mellyel a Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara is tisztában van, ezért indították el a Modern Vállalkozások Programját már 6 évvel ezelőtt.

A Modern Vállalkozások Programja változatos szolgáltatásokkal segíti a hazai vállalkozások digitális fejlődését, melyek díjmentesen igénybe vehetőek. A program célja, hogy a vállalkozók edukálása mellett személyre szabott tanácsadással támogassa a modernizációs folyamatokat és a vállalkozások hatékony működését. A program keretében személyre szabott infokommunikációs tanácsadást nyújtanak a vállalkozásoknak, azok pontos, szakértői szempontok alapján történő vizsgálata után. Ha a vállalkozás digitális fejlettsége eléri a kívánt szintet, akkor a program keretében meg lehet szerezni a Digitálisan Felkészült Vállalkozás (DFV) minősítést is. A fejlesztéshez szükséges berendezések kedvezményesen beszerezhetőek a program partnereitől, akik a döntéshozásban és választásban is segítséget nyújtanak a vállalkozásoknak. Mivel a digitalizáció útjában sokszor a tudatlanság áll a Modern Vállalkozások Programja igyekszik információnyújtással, edukációval is segíteni a cégvezetőket. Létrehoztak egy digitális tudástárat, mely közérthető módon magyarázza el a digitalizáció kulcsfontosságú fogalmait, illetve a program keretében különböző szakmai rendezvényeket és tájékoztató napokat is szerveznek, melyek szabadon látogathatóak.

A programba az évek alatt több mint 25.000 vállalkozás csatlakozott be, 60 milliárd forintnyi beruházás valósult meg, 1100 informatikai szállító céggel működtek együtt és több mint 300 rendezvényt bonyolítottak le. Becslések szerint hazánkban több mint 200.000 olyan kkv van, mely hasznosítani tudná a program nyújtotta lehetőségeket. A tapasztalatok alapján már a fejlesztések megvalósulását követő évben minimum 20-30%-os hatékonyságnövekedés realizálható a programba bekapcsolódott digitálisan fejlettlen cégek esetében.

A Modern Vállalkozások Programja térítésmentes szolgáltatásokat nyújt, mindenfajta elköteleződés nélkül hazai kkv-knak. Ha Ön is vállalkozó és szívesen feltérképezné cége digitalizációs lehetőségeit, ráadásul megspórolná a tanácsadás árát, itt a tökéletes lehetőség! Tájékozódjon a vállalkozz digitálisan weboldalán!


Forrás: vallalkozzdigitalisan.hu